Tip: Zelfbouwcontainers, dé goedkope oplossing bij ruimtegebrek

Als je op zoek bent naar een oplossing voor ruimtegebrek, dan hebben wij die voor je! Een zelfbouwcontainer. Doordat de zelfbouwcontainer relatief goedkoop is aanschaf, is het een goede oplossing voor het tijdelijk oplossen van ruimtegebrek op (bijvoorbeeld) een bouwterrein of bouwplaats.

Een zelfbouwcontainer of materiaalcontainer van materiaalcontainerstore.be is eenvoudig te verplaatsen – daarvoor gebruik je een hijskraan of een heftruck. Dat is eenvoudig te doen, doordat de containers standaard zijn voorzien van hijsogen en heftrucksleuven. Ook zijn de containers gemakkelijk zelf in elkaar te zetten, zonder dat je daar zwaar gereedschap bij hoeft te gebruiken. Dat is wel zo gemakkelijk. Door de duidelijke montage instructies goed te volgen, is de container over het algemeen binnen 30 minuten klaar voor gebruik.

Verschillende uitvoeringen beschikbaar

Een demontabele container is er in verschillende uitvoeringen, zo zijn er demontabele containers met een enkele of dubbele aan de korte zijde of een enkele of dubbele deur aan de lange zijde. Daarnaast zijn er nog veel meer accessoires mogelijk zoals stellingen of een kapstok. Ook is het mogelijk de container te kleuren in je bedrijfskleuren, alle RAL kleuren zijn beschikbaar.

De vloer heeft een draagkracht van 500 kg per m2. Het plaatsen van deuren kan zowel aan de korte als aan de lange zijde van de container. Bij de keuze van de deuren heb je de keuze van enkele of dubbele exemplaren. Ook zijn de containers schakelbaar.

Moeten de containers van extra beveiliging worden voorzien? Dat is ook mogelijk. Wij leveren dan op verzoek en tegen meerprijs een inbraak werende stang mee. Daarmee ben je ervan verzekerd dat de inhoud van je zelfbouwcontainer veilig is opgeborgen.

Toch liever een zeecontainer?

Maak je liever gebruik van een stevige zeecontainer voor het verzorgen van je opslag, dan kan dat natuurlijk ook. De zeecontainers zijn in meerdere afmetingen beschikbaar en gemakkelijk te (de)monteren,

Wil je een zeecontainer kopen? Vraag dan eerst een offerte aan. Dat kan op de volgende manieren:

  • Telefoon: (00-32) 673 80676
  • E-mail: info@materiaalcontainerstore.be

Ook kan je op de contactpagina van de website de button <offerte> aanklikken.