Tip: hoe kom je snel aan een goede website?

Neem dan maar snel contact met ons op. Wij helpen je graag. Wij zijn Deal-webdesign, webdesign Aalst, aangenaam! Je kunt bij ons een goede website of webwinkel maken, met toegankelijke navigatie en consistente vormgeving. Daarbij houden wij vanzelfsprekend rekening met je huisstijl!

Goede vormgeving in combinatie met duidelijke navigatie is absoluut nodig. Potentiële klanten zijn binnen enkele seconden weg als ze niet direct vinden waarnaar ze op zoek zijn, of als het te veel moeite kost om via de navigatie één bepaalde pagina te bereiken. Zulke gemiste kansen krijg je niet opnieuw. Die potentiële klant is weg en blijft weg.

Hoe kan een goede website je helpen?

Uit recent onderzoek blijkt dat 94% van de eerste indruk van een website wordt bepaald door het design en de navigatie. Is die eerste indruk slecht, dan wordt die mening ondersteund door de volgende argumentatie: te veel tekst, lastig om te navigeren, niet duidelijk wat er van mij als bezoeker wordt verwacht of – heel simpel – dat de website er lelijk uitzag.

Vanuit webdesign Ninove zijn we je snel van dienst. En als je daar vooraf graag van wilt weten wat daar aan kosten mee is gemoeid, dan moet je vooral nog even doorgaan met lezen.

De technische basis van onze sites wordt gebouwd in WordPress. Daarmee kunnen wij vooraf al veel zeggen over de kosten van je project. Die optie kunnen wij aanbieden doordat wij een pakket structuur in de vormgeving hebben aangebracht.  Dat werkt als volgt.

Standaard website

Eén vaste en duidelijke structuur met heldere navigatie. Snelle levering: uiterlijk zeven werkdagen na opdracht. Let op! Het is niet mogelijk eenmaal aangeleverde en geplaatste content nog te wijzigen.

Premium website

Drie verschillende ontwerpen mogelijk, content inhoudelijk nog aan te passen. Levering binnen drie weken na opdracht.

DeLuxe website

Het beste dat wij in dit segment kunnen leveren. Wij zijn een kleine acht weken voor je bezig, maar dan wordt de site ook extra mooi. Vormgeving op maat is mogelijk binnen een standaard structuur.

Meer weten?

Neem contact met ons op. Tijdens een vrijblijvend eerste gesprek bespreken we je wensen en onze mogelijkheden om die concreet te maken. Op die manier ontstaat er een voorstel op maat voor jouw project en binnen je budget.