5 Slimme tips om de beste kortingen te scoren in België

Online vanuit je luie stoel shoppen is het leukste wat er is! Voorbij zijn de dagen dat je in lange rijen voor de kassa moest wachten. Je kunt nu immers met slechts een paar klikken enkele van de beste online deals vinden.

Een koopje in België scoren is absoluut geweldig. Je kunt er zelfs een gewoonte van maken om nooit iets online te kopen zonder eerst een couponcode te vinden om te gebruiken. Want ze zijn er echt! Met slechts een kleine inspanning kun je zelfs enkele van de beste deals online vinden. Deals die je flink wat geld op jouw bestelling kunnen besparen. Die kleine moeite kan zo grote besparingen opleveren!

Aangezien jij vanaf nu altijd naar de beste online deals in België op zoek gaat, hebben wij hier voor jou de beste korting sites:

1. Groupon.be

Groupon is een speciale online groepsaankopen service waarmee je door het gebruik van virtuele coupons geld kunt besparen. Je kunt Groupon.be gebruiken om deals met soms wel 70% korting te krijgen. Dit kan voor allerlei dingen zijn. Van eten en retailproducten tot reizen en diensten.

Wanneer je Groupon gebruikt, dan kun je zowel de lokale deals zien als de deals van elke locatie die je maar zoekt. Om van Groupon.be gebruik te kunnen maken moet jij je eerst via deze website aanmelden.

2. Blackfridayexpert.be

Black Friday is één van de grootste kortingsdagen in de Verenigde Staten en elders in de wereld. Het vindt altijd plaats op de dag na Thanksgiving, ofwel de vierde vrijdag in november. Retailers bieden doorgaans extreem hoge kortingen aan op Black Friday om het kopen voor de feestdagen van december zo feestelijk mogelijk te maken. 

Je wilt ook zeker op de speciale deals van Black Friday in België wachten om zo van extra hoge kortingen te genieten. Zo zal je als prijsbewuste Belg op deze bijzondere verkoopdag absoluut je voordeel willen doen. En weet dat de deals soms al een hele week duren en niet beperkt zijn tot de vrijdag. 

3. Deals.be

Deals.be is volgens hun eigen website dé kortingssite voor Belgische online shoppers die graag wat geld op hun bestelling willen besparen. Je vindt op Deals.be daarom elke dag weer de allernieuwste acties, deals, kortingscodes en promoties vanuit meer dan 300 webshops en winkels. Wie hier zeer slim naar aanbiedingen zoekt, hoeft zo ook nooit teveel te betalen!

Je kunt via Deals.be altijd op de hoogte blijven van alle lopende kortingscodes en promoties. Dit zowel in België als Nederland. En Deals.be toont je bovendien diverse bespaartips om van zo nog meer van allerlei acties bij interessante webshops te profiteren.

4. Dealsvandedag.be

Volgens de Dealsvandedag.be website kan een deal of promo van de dag een klant soms tot maar liefst 80% van een aankoopbedrag besparen. Bij dit soort aanbiedingen die slechts 1 dag geldig zijn, is het dus erg belangrijk om er snel bij te zijn!

De handigste methode om geen dagdeal te missen is door je op hun gratis nieuwsbrief te abonneren. Om zo elke morgen weer als eerste alle dagaanbiedingen in je e-mailbox te ontvangen!

5. Trustdeals.be

Trustdeals.be is de laatste handige website voor koopjesjagers die we op deze pagina behandelen. Het is een internationaal coupon & deal platform, die vooral veel kortingscodes verstrekt. Veel van die codes zullen inderdaad werken, maar sommige helaas niet. Dit is op zich vrij logisch, want de online bedrijven veranderen deze kortingscodes veelal op een dagelijkse basis.

Trustdeals.be is desondanks meestal prima up-to date en je kunt zo ook zeker met de aangeboden kortingscodes geld besparen. Het is daarom ook niet voor niets één van de grootste Europese coupon platformen!

Enkele extra tips

Houd de online deals altijd goed in de gaten. Onthoud hierbij dat veel online shops vaak speciale kortingen en deals op woensdag, donderdag en vrijdag hebben. En als jij naar een deal op zoek bent om goedkoop te kunnen vliegen, dan is zondag meestal de beste dag om vliegtickets te kopen.

Plus als je van de spanning houdt om slechts een paar keer per jaar op een echt goede deal te jagen, zorg er dan voor dat jij de Black Friday, Cyber Monday en Green Monday in je agenda markeert. Deze online winkeldagen vinden slechts één keer per jaar plaats.

Dus kom op koopjesjagers van België, sla je slag op het goede moment!